פצעונים שחורים באשכים

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

15/11/2016 | 01:44 | מאת: אבי

שלום ככל הנראה זה לא משהו חדש אצלי, אבל אתמול בפעם הראשונה הסתכלתי על המקום שמגרד ולפעמים גם שורף לי באשכים, וראיתי נקודות שחורות בולטות. הייתי אצל רופא עור שאמר שמדובר ב"נימי דם", ובגלל הגרד, נתן לי משחה "הידרואגיסטן" למשך שבועיים. מה זה הנימי דם הללו? (אם אני לא טועה, קרה לי בעבר שמצאתי כמה פעמים כתמים של דם על התחתונים. הדבר הזה יכול להחמיר או שפשוט זה כך ועלי לחיות עם זה? מחיפוש קצרצר בגוגל על פצעונים שחורים באשכים, ראיתי שיש דבר כזה וקוראים לו "angiokeratomas". האם לזה הכוונה ב"נימי דם" או שמדובר במשהו אחר? מצ"ב צילום שצילמתי מהיום (קליק ימני בעכבר- עבור ל, ומגיעים לתמונה) https://s17.postimg.org/d2qplw3un/20161115_010025.jpg תודה רבה

אכן מדובר באנגיוקרטומות .אלו הם גידולים שפירים של כלי דם. הם מאוד שכיחים אצל גברים. ניתן לטפל בהם ע"י לייזר או פשוט לחיות איתם...

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)