נגע סאבאונגלי בכף רגל

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

29/02/2016 | 19:19 | מאת: משה

שלום לאימי גלו נגע סאבאונגלי בכף רגל ונרשם שבדרמסוקופ מדובר בלקונות סגולות.סימן ע"ש האצ'נסון שלילי אודה להסבר על הממצא , הופנתה לביופסה . מה הכוונה בנגע סאבאונגלי ומה הכוונה בלקונות סגולות וכיצד נרשמים המושגים באנגלית לצערי ניסיתי אך ללא הצלחה לגגל בנושא תודה רבה

מדובר בנגע כללשהו מתחת לציפורן. (subungual = under the nail) לא ברור לי מה הכוונה בלאקונות סגולות" - זהו אינו ניסוח מקובל לנגעים מתחת לציפורן אלא להמנגיומות (גידולים שפירים של כלי דם). מדוע שלא תשאל את הרופא המפנה לפירוש?

01/03/2016 | 05:51 | מאת: משה

הרופאה אכן אמרה שמדובר בגידול ולא סתם שאלתי בפורום זה עד לביופסה רציתי להבין יותר דרך גוגל תודה שוב ויום טוב

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)