אבחנה אחרי ביופסיה Lentigo benign, R/O MM, Solar L

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

30/11/2015 | 15:57 | מאת: מגי

שלום ד"ר נתנזון. ברצוני להתייעץ. רופא כירורג עשה לי ביופסיה על כתם שהופיע אצלי לפני 7 שנים. אז היתה תשובה שלילית ושהכל בסדר. כרגע אחרי הביופסיה זאת התשובה שקיבלתי. להסיר מיד את הכתם הגודל שלו 0.2x0.5x1.1 פני השטח חומים רבגוניים. רציתי לדעת את חוות דעתך על כך. בברכה מגי

לא ברור לי - האם בוצעה ביופסיה שניה ?

27/12/2015 | 09:47 | מאת: מגי

שלום ד"ר נתנזון. אני עשיתי ביופסיה בתאריך ב-23.11.15 והתשובה שקיבלתי היא: Lentigo benign R/O MM Solar Lentigo רציתי לדעת האם זה מחייב אותי לעשות חיתוך של המקום והשתלת עור או שזה לגמרי שפיר ואין סכנה למלונומה. תודה מראש מגי

זאת לא תשובת הביופסיה. זאת ההפניה (החשד) של הרופא. תשובת הביופסיה מופיעה בתחתית הדף- תוכל לצרף צילום של התשובה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)