נזורל קרם

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

07/11/2015 | 13:58 | מאת: אבחנה

הופיע לי כתם עגול חום אדום בעטרת הפין בקוטר 1 סמ. לאחר שכל פעם במגע בפין בזקפה היה אודם בחלק הקדמי של הפין לפני העטרה. שהיה נרגע עם שטיפה ובטאקורטן. היו גם סדק בעור ששרף. זה היה הקדמה וזה נרגע. נותרתי עם הכתם על העטרה שהוא שטוח. שאלתי הניזורל אחרי שבוע הכתם התחיל להתבהר הוא אינו בולט מעל שטח העור בעטרה רק בעל איפיון שונה. במידה הכתם הזה נעלם . האם זה אומר שזו פטריה שעברה? והאם זה עבר זה שולל סרטן? או שניזורל זו רק העלמה חיצונית של בעיה? תודה

לא ניתן לדעת אם מדובר בפטרת (שהיא די נדירה באיזור זה) אולם אם הכתם יעלם לחלוטין והיןר יחזור לקדמותו אין סיבה לדאגה. בכל מקרה בו נשאר שינוי כלשהו בעור כדאי לפנות לבדיקת רופא עור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)