עור מתקלף

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/10/2015 | 16:53 | מאת: מיה29

שלום, אמי בת 68 בעלת עור בעיר ונים דם מתחת לעין, ליד הנים דם התקלף לה העור לפני כחודש אך לפני כשבועיים נראה שהעור חזר לעצמו, ואין כרגע קילוף, האם עדיין יש סיבה לדאגה ?? והאם עדיין יש סיבה לפנות לרופא עור למרות שנראה על פניו שהעור חזר לעצמו?? אודה מאוד לתשובתך הדחופה,

13/10/2015 | 17:05 | מאת: מיה 29

13/10/2015 | 17:08 | מאת: מיה29

יש לציין שאת הנים דם יש לה זמן רב מאוד.. אז נראה לי פחות מדאיג ולכן יותר מדאיג הקילוף עור שהיה לידו. אדמח לשמוע דעתך..

לא נראה שמדובר בבעיה דחופה. אולם בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקת רופא עור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)