2 שאלות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/07/2015 | 14:25 | מאת: Par2004

שלום. ביום חמישי עברתי ניתוח להסרת נודולה סגלגלה בשרנית בכתף בקוטר 1.5 ס"מ לצורך שליחה לביופסיה. הכל היה טוב, ואז בערך ביום שבת בצהריים התחילו לי כאבים בכתף ואדמומיות, האם זה נורמלי ויעבור עם הזמן? שאלה שניה - בסיכום ניתוח הרופא כתב באבחנה מבדלת Bcc? Amelanotic mm? Scc? Keratoacanthoma? מבירור קצר כל האבחנות זה גידולים סרטניים, מה שכמובן הכניס אותי ללחץ וחרדה גדולה, בעיקר מאחר שהנגע לא טופל במשך כ6 חודשים. האם יש סיבה לדאגתי הרבה? תודה רבה מראש על התשובה.

1. לא ניתן לדעת ללא בדיקה ע"י הרופא. 2. כנ"ל- אילו היו חשדות של הרופא המנתח. לא נותר אלא להמתין לתוצאות הביופסיה על מנת לקבל את האבחנה. בריאות שלמה! ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)