Bcc

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

25/06/2015 | 08:35 | מאת: דנה

שלום דר, בבית החזה קיים פצע שלא נרפא סוכר. אותו מחודש פברואר לערך. נערכה ביופסיה ונמצא כי מדובר ב-bcc . הנני בהריון מתקדם חודש שמיני ולכן נדחה הניתוח להסרה לחודש ספטמבר. הבחנתי כי שוב גדל לאחר הביופסיה וכבר קיימת גבשושית ( שבועיים מהביופסיה שבה הוסר החלק המרכזי של הפצע). ברצוני להתייעץ האם יש להסיר מיידית את הנגע או שמא להמתין לסוף ספטמבר. בברכה ותודה מראש דנה

הגדילה המהירה מצביעה על גידול יחסית אגרסיבי לכן לדעתי יש מקום לשקול להסירו בשלמות כבר עתה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)