נקודות אדומות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

28/02/2015 | 10:00 | מאת: p.b

שלום רציתי בבקשה לשאול יש לי לא מעט נקודות חומות אך תמיד היו לי ואף פעם לא אמרו לי כלום כאשר נבדקתי אצל הרופאה ,אך השנה האחרונה יצאו לי לא מעט נקודות אדומות(אולי זה הצבע ההתחלתי לחומות )ומספר הנקודות עלו מאוד ,אך עדיין הרופאה או רופאים שבדקו אותי גם במסגרת אישפוז וגם בבדיקת בדיקה עם סטטוסקופ לא העירו כלום . מה ומי צריך לפנות ישירות האם לרופא עור ישירות ללא בדיקת רופאת משפחה ? תודה מראש

בהחלט נדרשת בדיקת רופא עור. בכל קופות החולים את יכולה לפנות ישירות לרופא העור ללא הפניה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

28/02/2015 | 21:29 | מאת: p.b

עוד שאלה בבקשה ,האם יכול להיות שיש קשר לבעיות עיצביות ? חוט שידרה פגום בין חוליות מ c2-c7 ? תודה מראש פשוט חפני כן לא היה דברים כאלו הכל התפרץ אחרי תאונה ופגיעה בחוליות .

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)