פס שחור בציפורן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

23/02/2015 | 13:29 | מאת: minime25

שלום, אני בת 39, בריאה בד"כ. בלי רקע משפחתי של סרטן העור. לפני כשלושה שבועות הבחנתי בפס שחור באגודל ימין שלי. כ- 1מ"מ. לצידו עוד פס בהיר מאוד כ- 2.5 מ"מ. רופאת העור בקופה אמרה שצריך לעקוב אבל כרגע זה לא נראה כמו משהו מסוכן. האם יש בדיקה מעמיקה יותר שאפשר לעשות? אני מודאגת ופוחדת שיהיה מאוחר מדי. אודה לך. תודה

בהחלט- ניתן לבצע בדיקה וצילום דרמוסקופי של הציפורן. על ידי בדיקה כזו ניתן במקרים רבים להגיע לאבחנה יותר מדוייקת. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)