קרינה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

18/02/2015 | 19:01 | מאת: רות

שלום רב, אנחנו שוקלים טיסה של חודש לניו זילנד עם שלושה ילדים קטנים - בני שנתיים עד שמונה. הבנתי שיש שם קרינה חזקה. האם טיול כזה יכול להוות סכנה (גם אם מינימלית) לילדים? האם הקרינה שם משמעותית יותר חזקה מהקרינה בישראל? או שמא מריחת קרם הגנה יומית מהווה הגנה מספקת ולא מעלה שום סיכון של תחלואה ? אשמח לתשובה בהקדם, רות

קרינת השמש בניו זילנד אכן חזקה אולם אנשים חיים שם בבריאות שלמה כל חייהם. כמו תמיד צריך להגן על העור עם מסנני קרינה וביגוד מתאים. טיול מהנה!

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)