בהמשך להתכתבות קודמת...

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

21/12/2014 | 10:41 | מאת: אנונימי

אני מעלה השערה שניתוחים חוזרים ונשנים להסרת נגעים מסוג BCC חוסמים את דרכו הטבעית של הגוף לנקז מתוכו החוצה בדם ו/או בנוזל הלימפה, את התאים הנגועים.וזו גם הסיבה לכך שכאמור לא התפתח אצלי אף נגע חדש מאז הנגע האחרון שלא הוסר, אתו אני חי בשלום מעל שש שנים. האם להשערה זו יש על מה להסתמך??? תודה.

לא למיטב ידיעתי. הגוף לא מנקז תאים נגועים אלא מחסל אותם ע"י מערכת החיסון. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

22/12/2014 | 00:03 | מאת: אנונימי

שמאז שלא הוסר הנגע האחרון, לא התפתח אף נגע נוסף ולצורך הבדיקה אשמח לשתף פעולה אם אתבקש. תודה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)