מיקוזיס פונגואידס

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

03/02/2009 | 19:22 | מאת: sarasan

לפני מספר שנים נאמר לי שאני חשודה במיקוזיס פונגואידס . שאלתי האם יש קשר לבעיות במערכת העיכול בגלל התקדמות המחלה .

השאלה דורשת מס' הבהרות: לרוב MF מוגבלת לעור בלבד. בשאלה ציינת שאת "חשודה" כחולת MF - האם החשד אומת בביופסיה? ולמה הכוונה ב"התקדמות המחלה"? בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

29/04/2009 | 11:18 | מאת: sarasan

בהמשך לשאלתי חשודה כחולת FM. בביופסיה שעשו בשנת 2001 נאמר לי שאני חשודה ב-FM לאחרונה יש כתמים ורודים קבועים ומגרדים לא במקום שעשו לי ביופסיה. וכתמים שמופיעים ונעלמים שרופאת העור בקופ"ח אמרה שזה אריתמה לאחרונה הופיעה אריתמה וכשנעלמה נשארו כתמים וקשקשת.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)