נקודת חן מגרדת מה לעשות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

09/03/2024 | 20:41 | מאת: שלום ד"ר

נקודת חן גדולה שני צבעים מגרדת בחודש האחרון. שני רופאים אומרים שהיא תקינה כי היא עגולה בגבולות רגילים אז לדעתם לא צריך לבדוק מעבר. אבל אני רואה שהיא ממשיכה לגרד ובבטן משהו מרגיש לי לא תקין שזה מגרד ומעקצץ כי יש לי אותה מעל 15 שנה ואף פעם זה לא היה כך. מה לדעתך אני צריכה לעשות?

או שתסמכי על רופאי העור או שתבקשי הפניה לכירורג פלסטי... תלוי במידת האמון שיש לך ברופאי העור. (כמובן בתנאי שבדקו אותך עם דרמוסקופ- בדיקה ללא דרמוסקופ אינה אמינה )

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)