בנוסף

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

06/03/2024 | 02:15 | מאת: אני

ניתנה לי אבחנה גם לעוד שומה שהוסרה ולא נשלחה לפתולוגיה (מדד הרשלנות של רופאים מסויימים) וממנה מסתבר שכן נשארו תאים והיא לא הוסרה בשלמותה, אני חושדת שהאבחנה לא נכונה או מדוייקת משתי סיבות 1 כתוב באבחנה right lower breast wall אבל למעשה השומה הוסרה בכלל מהבטן 2. כתוב junctional nevus (אגב האם מדובר בנגע טרום סרטני)? שאני בכלל מבינה שהסוג הזה של הנגעים הוא שטוח ואצלי הנגע המקורי היה מורם ובולט לא מצליחה להבין.. יכול להיות שמדובר בטעות ושאני צריכה לפנות למעבדה? ולחשוב שכל הסיבוך הזה לא היה קורה לו היו עושים לי בשיטת האקסיזיה מלכתחילה

junctional nevu היא שומה שפירה לחלוטין. יכולה להיות מעט בולטת.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)