מודאגת שוב וצריכה הסבר בבקשה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

06/03/2024 | 02:10 | מאת: אני

ככל שאני קוראת יותר באינטרנט כך אני מתבלבלת ואני אשמח שתעשה לי סדר: באם עשו לי את שיטת הגילוח והמחט החשמלית ולא שלחו לביופסיה ולאחר רק כשנה ניתחתי את הצלקת כדי לבדוק אם נשארו תאים. במידה והיה מדובר ב-melanoma in situ ולא ידעתי יכול להיות שהיא חדרה לעור? זאת אומרת, אני יודעת שלתוצאה כמו melanoma in situ (שאין לי באמת אבחנה לשומה שהייתה לי על הגוף) נדרשת הרחבת הכריתה כדי שהמלנומה לא תחדור לעומק. זה נכון? אז זה אומר שהניתוח של כריתת הצלקת לא עזר במאום ותמיד תהיינה הסכנה שאם זה מה שהיה לי אז זה ישלח גרורות? תודה

את יכולה להתיחס לניתוח כריתת הצקת כאל ניתוח הרחבה. לכן אין כל חשש כעת.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)