בהמשך לשאלותי מיום 3.3.24

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

05/03/2024 | 10:41 | מאת: רחל

שלום רב אודה לך מאוד מאוד אם תוכל לענות לי על כמה שאלות. הרופא כמה זמן לא יהיה זמין ואני מאוד מודאגת. קיבלתי לשים על נגע עור במצח משחה אפידקס. לאחר ששמתי עשרה ימים התחיל לצאת דם וגם משהו בצבע חום אולי הפרשה הרופא אמר בינתיים להפסיק את הטיפול באפידקס, ולמרוח בטאקורטן G. שמתי כבר 4 פעמים ועדיין יוצא משהו כמו הפרשה. השאלות שלי - האם התופעה הזו מוכרת? האם יכול להיות שמהאפידקס זה קרה? האם זה בסדר שכעת כמה זמן אעשה הפסקה מהאפידקס בגלל שאני שמה את הבטאקרטון, ואחכ אמשיך עם האפידקס? זה לא ישפיע על הטיפול ההפסקה? והאם יצירכו לעשות רק השלמה או להתחיל הכל מהתחלה? אני מאוד מאוד בלחץ. אודה לך מאוד מאוד על תשובותיך.

התגוה מוכרת. ההחלטה האם לחדש את הטיפול באפודיקס צריכה להתקבל ע"י הרופא המטפל רק לאחר החלמת העור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)