שאלות בנושא משחת בטאקרטן G

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

03/03/2024 | 19:55 | מאת: רחל

רופא העור לא יהיה זמין כמה זמן. אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על כמה שאלות בנושא בטאקרטן G. קיבלתי את המשחה הזו שאשים לאחר 14 ימי משחה אפידקס. אבל לאחר 10 ימים ששמתי את המשחה התחיל לצאת דם מהנגע, אז הרופא אמר להפסיק עם המשחה ולשים בטאקרטן G . שמתי לפני כמה זמן ולאחר ששמתי למרות שלא נגעתי במשחה כי שמתי עם מקל אוזניים התחיל קצת לשרוף לי בעיניים. הנגע נמצא במצח. האם יש במשחה הזו איזה חומר שיכול לגרום לזה? האם זה מסוכן? האם לדעתך אוכל להמשיך לשים את המשחה? כי הרופא אמר פעמיים ביום. האם באופן כללי זו משחה מסוכנת? האם יש הגבלה כמה זמן לשים אותה? אודה לך מאוד על תשובותייך.

אם המשחהלא נגעה בעיניים א לא ברור לי למה העינים שורפות. המשדחה אינה מסוכנת, אולם רצוי לא למרוח אות הלמשך יותר מחודש.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)