מה זה SP?

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

28/02/2024 | 20:17 | מאת: ג29

שלום, אשמח ממש למענה כי ניסיתי בפורמים אחרים ולא ידעו לענות לי. רופאת עור אבחנה לי אקנה בגב. בממצאים רשמה כי יש ציסטות שטחיות ו-SP. הייתי אצל רופאה אחרת וגם היא רשמה בממצאים סמני SP. מה זה SP? אם רשמו לי את זה רופאים שונים, אז כנראה שזו אבחנה מוכרת, אבל אף אחד לא ידע להגיד לי מה זה. בבקשה.. מה זה SP? תודה !

אני לא מכיר ראשי תיבות כאלה ברפואת עור. למה שלא תשאל.י את הרופא שכתב?

29/02/2024 | 11:44 | מאת: ג29

כי אין לי איך לשאול. ראיתי את זה רק אחרי התור בסיכום שנכתב. הדרך היחידה לשאול זה לקבוע תור נוסף לאותו הרופא (שיהיה בעוד כמה חודשים) ולשלם שוב על התור הזה. לכן אין טעם לקבוע תור רק כדי לשאול. הלוואי והייתה דרך ליצור קשר עם הרופאים אחרי התור. לפעמים זה לא כדי לשאול, אלא באמת חיוני ודחוף (מניסיון) אבל זה לא קיים. ופה, כבר 2 רשמו לי את זה וזה ממש מפריע לי שאני לא יודעת מה זה אומר. תודה בכל זאת..

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)