שומה שהוסרה בשיטת shave

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

10/02/2024 | 15:21 | מאת: ציפורה

הי , הסירו לי שומה בשיטת shave גילוח וצריבה בסוף עם מחט חשמלית . השומה לא נשלחה משום מה לביופסיה וזה מטריד אותי מאוד . מה הסיכויים שנשארו עדיין תאי שומה (מלנוציטים) בעומק העור שאפשר לבדוק ולאשש שהשומה אכן הייתה שפירה ? או שאתה לא אופטימי לגבי זה ? תודה , בריאות , ציפורה .

אין לי כל דרך לדעת האם השומה הוסרה במלואה. לכן חשוב לשלוח כל נגע שמוסר בניתוח לבדיקה פתולוגית,

13/02/2024 | 19:57 | מאת: ציפורה

אבל בדרך כלל בשיטת shave מגלחים רק את החלק החיצוני לא? אם לא יגלו כלום בפתולוגיה אין מה לעשות כדי לדעת אם זה היה ממאיר צריך להישאר עם הספק?

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)