שאלה פס בציפורן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

06/02/2024 | 17:30 | מאת: ליה

שלום יש לי פס עבה יחסית בציפורן שמגיע מתחתית הציפורן עד לאמצע הציפורן והוא בצבע חום/אפרפר/כחלחל. לא קיבלתי מכה. הלכתי לשני רופאי עור בקופה שבקושי הסתכלו על זה ואמרו שזה לא נראה מלנומה בגלל שזה לא שחור תוך כדי שהם מסתכלים במחשב איך נראי מילנומה בציפורן. אני לא רגועה בכלל. מה אפשר לעשות כדי לשלול סופית? למי לפנות? לא רוצה שיאבחנו מאוחר מדי. אני לא יכולה ללכת לעוד רופא בקופה כי אני חסומה כי הייתי אצל שניים

אין לי כל דרך להתיחס לנגע כזה בלי לבדוק אותו. בקשי מהקופה שיאפשרו לך להגיע לרופא עור נוסף, או שתפני דרך ביטוח רפואי ליעוץ פרטי.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)