שאלה לגבי שומות ונקודות חן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

04/10/2023 | 19:19 | מאת: מירן

היי יש לי צבע עוד מאוד בהיר , צבע עוד שבקלות נשרף בשמש , אני עושה מיטות שיזוף בנוסף לכך יש לי בכתפיים הרבה שומות כמו נמשים וגם הרבה נקודות חן יש לי גם בגב למשל נקודת חן לא כל כך גדולה אבל גם לא קטנה שהיא לא סימטרית אבל היא מאז שאני הייתי ילדה קטנה ואני בת 20 האם יש צורך לבדוק אותה אם היא ככה כבר המון זמן ? האם אוכל לקבל המלצה איך לנהוג ומה לעשות ?

בהחלט צריך לבדק את כל השומות כל שנה (לפחות). היכול שלך לבדוק את השומות שלך אינה מספקת. וכמובן שאת ממש מסכנת את עצמך עם מיטות שיזוף.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)