נקודת חן חשודה לאחר הסרה אצל קוסמטיקאית

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

30/09/2023 | 21:16 | מאת: ליאן

לא מזמן הייתי אצל רופא עור עשיתי בדיקה שגרתית לנקודות חן עברתי על כולן והיו 3 ספציפיות ששאלתי עליהן הוא אמר שהן שפיריות, הקוסמטיקאית שלי אמרה שהיא מסירה נקודות חן באמצעות מחט פלזמה סוג של שורפת אותן אז הסרתי אותן הן הפריעו לי מבחינה אסתטית. הפצעים הגלידו ב2 מהנקודות חן נשארה רק סוג של סימן צלקת קטן אבל באחת מהנקודות שמיקומה בגב הגלידה ואחרי שהגלד נפל לאחר כמה ימים שמתי לב שהנקודת חן לא נעלמה רק התכווצה ויש מסביבה הבדל צבעים בעור העור מסביבה יותר בהיר אני ממש מפחדת זה תקין?

מה שהקוסמטיקאית עשתה הוא לטעמי שגוי. אין אף רופא שיכול להתחייב ששומה היא שפירה לחלוטין, ולכן אם מסירים שומה ללא שליחה לבדיקה פתולוגית יש בכך סיכון. לעת עתה לא נותר אלא לקוות שהנגע שהוסר היה שפיר.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)