תשובת ביופסיה מלח ימין ומצוואר

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

30/09/2023 | 09:13 | מאת: אסתי

ביופסיה מנקודת חן על הלח ונקודה ישנה בצוואר ששינתה את התנהגותה. קיבלתי תשובה השבוע לאחר כחודש וחצי 1. Seborrcis keratosi 2. Basl ccll carcinoma surgical margins frce מה אומרת התשובה, וכן מקשת לדעת אם הוציאו את כל הנגע? תודה רבה לך דוקטור 1. Seborrcis keratosis

Basal cell carcinoma הוא הגידול הנפותץ ביותר בגוף (יותר מכל הגידולים ביחד) הו קשור מאוד לחשיפה לשמש ולרוב אינו מסכן את החיים אלא יכול לגרום לנזק אסתטי ניכר. במקרה שלך הוא הוצא בשלמותו. Seborrheic keratosis הוא נגע שפיר לחלוטין, דמוי יבלת.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)