בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

03/09/2023 | 15:02 | מאת: עודד

ד"ר שלום רב אני בן 63 חולה ctcl מתגורר בצפון . ברשותך. ככל שניתן אודה להתייחסותך. חזרתי הביתה לצפון הרחוק מביקורת במרכז והרופא טס לכנס ובמכתב כתוב - *"הבלוטות המוגדלות תגובתיות לעור החולה ולא תגובתיות בשל המחלה" מה הכוונה תגובתיות לעור החולה איך העור החולה משפיע על הבלוטות המוגדלות ? *"עוד רשום "לוותר בשלב זה על CT כמה שפחות קרינה" מה הכוונה "כמה שפחות - קרינה" האם יש סף / רף שעדיף לא לעבור בשל השפעת המחלה שלי ? ד"ר תודה רבה

גם לי לא ברור נוסח המכתב. כך גם לא ברור לי מדוע יש להימנע מ-CT אלו נושאים שרק הרופא שלך, שמכיר היטב את מצבך, יוכל להשיב.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)