Nevus depigmentosus

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

28/08/2023 | 10:26 | מאת: רינא

שלום אשמח לעוד חוות דעת בגבה של בני בן חודשיים זהיתי שיש משהו כמו כתם בהיר עגול. היינו בבדיקה אצל פרופ' בן אמיתי והוא בדק במנורה כחולה ושלל ויטליגו או נבוס חסר צבע ועלינו להיות במעקב. אני סומכת על פרופ' בן אמיתי אבל אני עם זאת עדיין לחוצה שזה אולי התחלה של nevus depigmentosus. האם הנבוס דיפגמנטטוס אם הוא מופיע אפשר מההתחלה לזהות אותו דרך המנורה הכחולה או יקח זמן עד שהנבוס ייראה בבירור?

אין סיבה להילחץ... רק הזמן יתן תשובה. לא תמיד קל לאבחן נגע בתחילת דרכו. ו

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)