נקודת חן שדיממה, ויש לי תור בעוד חודש.

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

27/08/2023 | 12:13 | מאת: פנינה

ביום שישי נקודת חן מסויימת דיממה קצת. יצאתי מהמקלחת והתחלתי להתנגב ואז שמתי לב לדימום, אבל אני לא יודעת אם בגלל הניגוב או שמעצמה דיממה. יש לי תור לרופא עור בעוד חודש (התור הכי קרוב שמצאתי) את התור הזמנתי עוד לפני שהיה הדימום כי בחמישי בלילה פתאום הסתכלתי על הנקודה הנ''ל והיא החשידה אותי (לא זוכרת למה) בכל אופן היא דיממה קצת, והדם נעצר מעצמו לאחר כמה שניות בערך, ניקיתי ומאז אין דימום, אבל הצבע שלה קצת מוזר. לא יודעת אם רלוונטי אבל מוסיפה ליתר ביטחון שאני בהריון שבוע 32. השאלה שלי היא האם זה חייב בדיקה מהירה או שזה יכול לחכות עד לתור שהוא כאמור רק בעוד חודש?

לרוב דימום קצר משומה אינו מהוה סימן מחשיד. בדרך כלל הוא נובע מגירוד / שפשוף או חבלה קלה בשומה. כמובן שנדרשת בדיקת רופא עור. התור בעוד כחודש סביר בהחלט.

31/08/2023 | 11:15 | מאת: פנינה

תודה רבה על תשובתך!

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)