שומה כואבת עם מוגלה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

10/06/2023 | 06:36 | מאת: ש

שלום רב, יש לי נקודת חן בחלק הקדמי בראש שהרגשתי ממנה כאבים במהלך היומיים האחרונים. לאחר צילום עם פלש נראה שמתחת לנקודה יצא מוגלה ויש אדמומיות (קשה לי לראות ממש טוב) ונקודת החן פשוט התפזרה מסביב. אני נמצא כרגע בחו"ל במדינה שקצת חושש לקבל בה טיפול רפואי לפני התייעצות. אשמח לצרף תמונה אך לא יודע איך.. זה די דחוף, תודה רבה!

אין לי כל יכולת לאבחן על סמך התיאור. פני לרופא העור לבדיקה.- גם במדינות "עולם שלישי: יש לרוב רופאים "מערביים" בהשכלתם.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)