ריבוי נקודות חן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

07/02/2023 | 00:42 | מאת: אנונימי

שלום, אני שישה חודשים אחרי לידה, ובערך חודשיים אחרי הלידה התחילו להופיע לי מלא נקודות חן חדשות (ספרתי בערך 30) הם מתחילות כנקודות מאוד קטנות ובהירות ואז גדלות קצת ומתכהות.. הם בכל הגוף גם באיזורים שלא חשופים לשמש. הלכתי לרופאת עור והיא בדקה רק חלק מהנקודות ואמרה שהכל בסדר (לא בדקה נקודות קטנות). האם יש לי סיבה לדאוג וכדאי לעשות עוד בדיקה? מרגיש לי לא סביר שהופיעו 30 נקודות וזה נראה שעוד ממשיכות להופיע. תודה

מדובר בתופעה שכיחה. עם זאת חשוב לבדוק את כל הנקודות ולא רק את חלקן.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)