נקודת חן כואבת כשנוגעים בה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

09/12/2022 | 00:38 | מאת: ANONY

היי, אני בן 16, יש לי נקודת חן קצת מעל הלחי ובין העין לאוזן, היא תמיד הייתה נראית לי טיפה מוזרה, יש עליה שערות, והיא לא מאה אחוז סימטרית אז הלכתי לרופא עור והוא הסתכל ממש איזה 10 שניות ואמר שהכל בסדר, זה הגיוני? שכלכך מהר אפשר להגיד שהכל בסדר בבדיקה כזאת? אבל בסדר, עבר חודשיים, יש לי ליד הנקודת חן מלא פצעוני בגרות וכשאני לוחץ על הנקודת חן היא כואבת, זה הגיוני? הכאב? ללכת שוב לרופא עור?יש ממה לדאוג?

הכאב יכול להיות קשור לפצעי הבגרות. אבל אם הוא נמשך נדרשת כמובן בדיקת רופא עור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)