כמו נקודות חן חדשות-שהן ניתנות לקילוף

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

03/10/2022 | 23:22 | מאת: ל

שלום בינתיים עד שאגיע לרופא עור אשמח להתייעץ. בזמן האחרון אני רואה על הגוף כל מיני ״גלדים״ סימטריים מאוד , כמו שריטות קטנות (שהן בתוך העור) -שריטות שלא באמת קיבלתי) או נקודת חן כהה שזה בעצם כמו גלד- שניתן לקלף אותו ובנקודות חן הקיימות גם עליהן נקודות כהות חדשות שניתנות לקילוף מדאיג? מציינת שאני חמישה חודשים אחרי לידה וזה התחיל אחרי תודה רבה

נדרשת כמובן בדיקה, אולם התיאור שלךיכול להתאים לנגעי עור שכיחים ולא מסוכנים בשם seborrheic keratosis. אלו נגעים בעלי הפרעה אסתטית בלבד. כמובן שנדרת אבחנה פיזית ע"י רופא עור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)