מצב העור קשה ויש השלכות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

25/07/2022 | 13:34 | מאת: ליפשיץ

ד"ר שלום 1. הליכה ממושכת קשה לי ולא בשל בעיה אורתופדית - 2.ליישר את הרגל כואב וקשה ולא בשל בעיה אורתופדית - 3.הרגליים וכפות הרגלים מאוד כואבים ולא בגלל בעיה אורתופדית - אני סובל 5 שנים ממיקוזיס פונגואידס היובש קשה, העור אדום בוער וסדוק. >ד"ר. האם מניסיונך רופא עור יהיה מוכן לרשום מהתרשמות מצבי שיש בעיה שמשפיעה על התניידות וקיים פגיעה אורתופדית -וזאת לצורך קבלת תו נכה לרכב ? - תודה רבה לך

למעו האמת אין לי נסיון בהמלצות כאלו , אבל אם רופא העור שמטפל בך ב-MF מכיר ומתרשם שהבעיה אכן מפריעה לתפקוד אזי בהחלט יתכן שכן.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)