MF או פראפסוראיזיס וסוג עבודה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

31/01/2022 | 16:27 | מאת: אפי

שלום רב אני בן 29 בריא בדרך כלל סובל מ MF או פראפסוריזיס זה לא ידוע עשיתי הרבה בדיקות וביופסיות ואין תשובה. לדברי הרופאים זה לא משנה גם ככה הטיפול הוא פוטותרפיה, עשיתי פוטותרפיה במשך 3 חודשים והנגעים חלפו למשך שנה וחזרו שוב כנראה שאצטרך לעשות שוב(יש לציין פותוטריה עוזרת לי, הנגעים חזרו אף פחות מהפעם הראשונה) אני מיועד לתפקיד אח חדר ניתוח האם המחלה שיש לי עלולה למנוע ממני לעסוק בזה, כי לפעמים יש עבודה עם קרינת רנטגן בחדר ניתוח, האם העבודה יכולה להזיק לי או למנוע ממני את העיסוק הזה ? אני חי רגיל פשוט כנראה אצטרך שוב פותוטרפיה מודה לך מראש על התשובה

לא אמורה להיות כל בעיה בעבודתך כאח חדר נתוח. קרינת רנטגן אינה משפיעה על מחלה זו.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)