ד"ר. ממש נדיר למצוא פורום על MF ופניות

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

23/06/2021 | 01:08 | מאת: אלקס

דוקטור שלום 1.האם ידוע הסיבה מה קורה שאצל חולה אחד המחלה מיקוזיס פונגואידס מפושטת ואצל אחר זה קטע בגב או ברגל אחת בכל הרגל ? 2.אצלי המחלה MF בכפות הרגליים יש בעיות עוריות אבל קשה עם ההרגשה שכפות הרגליים דלוקות יש הרגשה של אחרי מריחה בג'ל מנטול ( במידה והד"ר מכיר) ממה זה , מה המחולל ? 3.אני לא עשיתי ביצוע ביופסיה 7 שנים מה הספרות הרפואית והרופאים ממליצים ? דוקטור תודה לך מראש רוב תודות

השאלות כבר חורגות מהמקובל בפורום. הפוםאום רינו תחליף ךשיחת הסבר מפורטת מרופא. פנה בבקשה לרופא המטפל שידון איתך בכל השאלות.

29/06/2021 | 02:19 | מאת: אלקס

ד"ר. לדברייך השאלות שלי חורגות מהמקובל בפורום ולא מצאת לנכון להשיב ולו על שאלה אחת בנורמה או שתיים לפחות בלי לנפנף באופן פוגע כפי שאתה מוצא לנכון ומתייחס לשאר. אני כל כך מכביד או שזה השם שלי (?) - תודה בכל מקרה

אתה לא מכביד, ובוודאי שאני לא מתיחס לשם שלך (אשמח להתנצלות פומבית- מדובר בהשמצה!). פורום רפואי אינו יכול להיות תחליף לבדיקה רפואית מקיפה ולהסבר ע"י הרופא המטפל. מאחר וכתבת שכבר 7 שנים לא נעשו בדיקות מעקב, נראה לי שעדיף להגיע לבדיקה מקיפה ולהסבר ע"י רופא עור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)