נקודת חן שהתקלפה- שאלה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

21/03/2021 | 16:58 | מאת: אהוד

שלום רב. בן 56 ללא עבר של מלנומה לפני כחמישה חודשים בדיקה דרמוסקופית תקינה בימים האחרונים הופיע נגע טיפה מגרד על המצח בצבע חום עם הימים הוא לטאט לאט התקלף (גם על ידי גירוד) ובסוף נפל באופי סופי במקלחת כעת ישנה צלקת קטנה בבדיקה דרמוסקופית שבוצעה היום הרופאה אמרה כי הבסיס של מה שנשאר נראה לה תקין. השאלה היא אם באמת ניתן לדעת בוודאות שהכל בסדר?(השומה כבר לא קיימת כמעט) תודה מראש מצרף קישור לתמונה של הנקודה לפני שהתקלפה: https://file.io/zVOF5ushJgBZ

לדעת בוודאות - רק ע"י ביופסיה. עם זאת רופא המיומן בדרמוסקופיה יכול לאבחן בדיוק גבוה.

21/03/2021 | 19:06 | מאת: אהוד

תודה על תשובתך רופא מיומן יכול לדעת אם יש חשש גם אם הנקודה התקלפה?

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)