צריך לעשות משהו? נוסף בעניין?

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

21/03/2021 | 09:40 | מאת: אביהו

יש לי מזה 3 חודשים דקירות בקצה הפיטמות אני בין 56 , לחא כל שינוי במקום לא עור ולא פנימי. במישוש. ברקע יש לי נודלים בבלוטת המגן. במערץקב דנתי עשו לי ביופסית מחט דקה לפני כמה שנים אין סרטן. לפני שנה עשו לי אולטראסאונד בשד בשני הצדדים. אין ממצא. האם הגרד והדקירות מצריכות עוד ברור? זה סבר שלא היה מעולם. אני סובל מאלרגיות. אבל זה דבר שמופיע לראשונה. ממה שקראתי אף סימן של סרטן השד מהותי רק העקצוץ והגרד. יש בדיקה מסוימת שתשלול לחלוטין את הסרטן אם בכלל? אודה על עצה.

לרוב דקירות בפטמות אינן סימן מדאיג, אולם רצוי בדיקת רופא עור ורופא כירורג .

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)