שומה כואבת וצבע מחשיד על עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

02/01/2021 | 23:18 | מאת: שי

שלום למימחה לאחרונה הרגשתי עיקצוצים בכל הגוף.ושמתי לב שמרכז העיקצוצים והשרפה היא על עמוד השדרה בין הכתפיים..כשבדקתי את הגב.ראיתי שהשומה שקיימת אצלי המון שנים שינתה צורהנוצבע ויושב בדיוק על עמוד השדרה כשמסביבה אזור מגורה. שאלתי..האם יש קשר לעיקצוצים ולשומה הזו..בגלל הקירבה לעמוד השדרה? קבעתי תור לרופא עור..אבל התור רחטק. אעלה תמונה

שינוי צורה וצבע בשומה יכול להיות סימן לסרטן העור, אולם לא לגרום לעקצוצים בכל הגוף. פנה לבדיקה אצל רופא עור בהקדם.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)