M.F . CTCL. NHL דרגת מצב עורי

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

22/11/2020 | 04:52 | מאת: רון

לכבוד: ד"ר ניר נתנזון אובחנתי במיקוזיס פונגואידס בגיל 19 היום אני בן 48 *מבקש לשאול - כמה זמן נמשכת ועומדת קביעת האבחנה: בדרגת לימפומה ראשונית של העור (?) *במידה ובגיל ציינתי בפתיח למעלה . *במידה וזה תלוי ברמת פיזור המחלה אצלי זה מפושט בכל חלקי עור גוף ללא חלק נקי או בריא ? *במידה וזה תלוי במצב העור, העור קשקשתי אדמומי ללא גרד. יש תופעת אודם בעירה ברגליים חולף לאחר מספר דקות. אין דלקות ולא סדקים, אין כיבים ולא דימומים, אין גרד קיצוני או חיטוט עורי . בתודה מראש בכבוד רב

כל אבחנה ברפואה בכלל נכונה לרגע בה נקבעה. מאחר ומחלות הן תהליך דינמי, הרי במידה וחל שינוי במצב המחלה על הרופא המטפל הקבוע לקבוע מחדש את דרגת המחלה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)