lentigo vs lentigo maligna

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/07/2019 | 07:49 | מאת: גבי

שלום,קבלתי הפניה להורדה לבדיקה של נקודה בצבע כפחם בגודל ראש סיכה ברקה ימין. אשמח להבין: 1.האם קיימת בדיקה מבררת מקדימה לפני הסרה ? 2. האם יש דרכים שונות לביצוע ההסרה ש הבדיקה ?(ואם כן, יתרונות חסרונות כל שיטה) 3.האם יש סוגי בדיקות פתולוגיות שונות ? (ואם כן, יתרונות חסרונות כל שיטה) 4.מה הסיכונים מהפרוצידורה ? תודה

רצויה בדיקה דרמוסקופית טרם ההסרה. ההסרה מתבצעת ע"י כירורג פלסטי לפי החלטתו. בדיקה פתולוגית יש רק אחת והיא תלויה במיומנות הבודק.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)