שמן זית ושמש, סאבוריה לתינוק

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

06/05/2019 | 10:16 | מאת: אוש

שלום. האם מסוכן לשים שמן זית על הראש והפנים ולשהות בשמש? האם עלול לגרום לסרטן? תוך כמה זמן השמן זית שמרוח מתייבש ולא מהווה בעיה? והאם כשיש סאבוריה לתינוק יש בעיה עם שמן זית ויציאה לשמש? תינוק בן חודשיים שבמהלך שבוע מרחתי לו על סאבוריה במצח ובראש שמן זית בהמלצת רופאת עור והנקתי אותו כ5 פעמים על ספסל ללא כיסוי על ראשו וכעת אני לחוצה. אודה לתשובתך

השאלות לא קשןרןת לפורום. בכל מקרה, כל שהיה בשמש מסוכנת - ביחוד לתינוקות.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)