טיפול בקרציומה תאי הבסיס

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

25/06/2018 | 11:34 | מאת: מיכאל

לאבא שלי (72) יש קרציומה תאי הבסיס (BCC) בגודל גרגיר אפונה, באזור האף משנת 2012. הוא משתמש במשחה Gentatrim, שעד היום היא עזרה, אך לאחרונה אינה עוזרת, ולכן הפצע מדמם מדי פעם. הוא רוצה להשתמש במשחה Dermaden. ברצוני לשאול : 1. מהו ההבדל בין המשחות ? 2. האם המשחה Dermaden בטוחה ויעילה לשימוש וריפוי קרציומה תאי הבסיס (BCC) ? אבא שלי לא יכול לבצע ניתוח להסרת הגידול, מכיוון שהקרדיולוג אוסר עליו להפסיק את נטילת מדללי הדם. קישור לתיאור המשחה Dermaden : http://www.dermaden.co.il/wp-content/uploads/2017/03/Dermaden-Brochure-1-1.pdf בתודה ובברכה מיכאל

גנטטרים היא משחה אנטיביוטית ואינה יעילה כלל כנגד גידולים. דרמדן עוזר לריפי פצעים ואינו מטפל כלל בסרטן. למיטב ידיעתי, אין כל מניעה לנתח את אביך גם אם ישתמש במדללי קרישה. אני מציע כי אביך יפנה בהקדם לכירורג פלסטי ולא יהיה הרופא של עצמו- הגידול עלול להתפשט ולהיות אגרסיבי ללא טיפול.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)