קרצינומה בעור מתחת לשפה התחתונה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

03/05/2018 | 20:44 | מאת: ריקי

שלום לרופא, הוציאו לי נגע בעור מתחת לשפה התחתונה. זה התחיל לפני שבע שנים כמו שומן קטן ולפני כמה חודשים קיבל צבע אפור קצת ונקודה לבנה. זה לא ממש גדול רק קצת. אתמול הקשרו מהמרפאה ואמרו לי שזה קרצינומה ושאגיע שוב בשבוע הבא. אני מאוד מפחדת. אם זה סרטני אז כשחתכו קראתי שזה נכנס לדם ויכול להפיץ את הנגע. אין לי דרך לשאול את הרופא שאלות. מה הרופא רוצה לעשות עכשיו? מחכה לתשובות

אין לי כל דרך לדעת. יתכן והוא רוצה לוודא שהגידול יצא בשלמות.

אין לי כל דרך לדעת מה הרופא יעשה. אם הנגע הוסר בשלמותו אזי הסיכוי לבעיות עתידיות קטן מאוד.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)