נקודה חשודה באיזור לא חשוף לשמש

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

17/10/2017 | 11:48 | מאת: יעל

יש לי נקודה בפות בחלק העליון (קו של תחתונים) מאז שאני זוכרת את עצמי. הנקודה לא חדשה בגוף. לאחרונה התבוננתי בה וראיתי כי יש לה 2 צבעים (אני לא יודעת אם זה תמיד היה ככה) כאילו חלק אחד של בליטה וחלק שני כתם כזה בעור יותר בהיר. הנקודה בצבע חום. ראוי לציין כי הנקודה + הכתם שבעור לא סימטריים יש לי תור בעוד כחודש לרופא עור, האם עליי לדאוג?

לא לדאוג- אך בהחלט פני לרופא העור לבדיקה. תור של חודש הוא בהחלט סביר.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)