כתם אדום על הזרוע

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

13/08/2008 | 16:38 | מאת: אודי

לפני כ-4 חודשים הופיע על זרועי כתם אדום שמשנה את צורתו אך לא נעלם(כ-2 סמ"ר) ,בבדיקה של רופא עור נאמר לי ,כי אין לי ממה לחשוש וכי הוא לא מודאג.לפי הערכתו לא מדובר בגידול סרטני.הוא ביקש לחזור לבדיקת מעקב בעוד חודשיים.הוא אמר לי כי לדעתו אין מקום לביופסיה כעת. האם עלי להיוועץ ברופא נוסף?

לא ניתן לאבחן מחלות עור דרך האינטרנט... אם אתה סומך על הרופא שלך אזי אין צורך בדיעה נוספת. אם לא- זוהי כמובן זכותך להתייעץ. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)