מלנומה בדרגה A3 והטפול בה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

25/03/2017 | 14:10 | מאת: יפה

הנני מאובחנת אחרי הוצאת זקיק של לוטה כמלנומה טייפ 3 מה זה אומר ודרגת הסיכון שלה להתפשטות יתר הבלוטות,וכמו כן האם זה ברגה חמורה מאד שדורשת טפולים נופיים אשמח מאד לקבל תשובה מהירה בנושא יפה

הכוונה במלנומה בדרגה 3 היא מלנומה שהתפשטה לבלוטות הלימפה. לגבי סיכוי ההתפשטות והטיפולים הנדרשים אין לי די מידע אודות המקרה הפרטי שלך. עליך לפנות לאונקולוג, שלו יש את כל המידע הרלבנטי, והוא יענה לך תשובות הנכונות לגבייך. ככל סיכויי ההחלמה ממלנומה כזו הולכים ומשתפרים בהשוואה לשנים עברו עקב גילוי תרופות חדשות ויעילות.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)