שימוש בסודה לשתייה על העור

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

25/12/2016 | 14:08 | מאת: מיה

שלום האם אבקת סודה לשתייה במגע עם העור באופן יומיומי מסוכנת או עלולה לגרום לסרטן? נוהגים לשים סודה לשתייה לפתרת ברגליים ובמפשעות וגם במקום דאודורנט.. הפיתרון מצויין אך האם יש בו סכנה? (החשש שלי הוא בגלל שקראתי פעם שאישה מחו"ל השתמשה לאורך שנים בטלק שזה חומר שונה כמובן, על איבר מינה וחלתה שם בסרטן) תודה רבה

לא ידוע לי על סכנה כלשהי הקשורה בסודה לשתיה, אולם מצד שני לא ידוע על מחקרים שמישהו עשה בנושא...

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)