הערכת משקל שבוע 31

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/12/2011 | 17:54 | מאת: אור

שלום אני בשבוע 31.1 עשיתי היום אולטרסאונד הערכת משקל תוצאות מצביעות על גדילה של שבועיים יותר BPD 81 ממ תואם לשבוע 32.4 HC 298 ממ תואם לשבוע 33 QB CIR 298 ממ תואם לשבוע 33.6 HC/AC 1 FL 66 ממ תואם לשבוע 34.3 אחוזון 67 יש לציין כי מאז סקירת מערכות ראשונה העובר שלנו גדול בממצוע בין שבוע לשבועיים במידות רצינו לברר האם זה תקין תודה מראש

19/12/2011 | 10:25 | מאת: ד"ר ינון חזן

הי אור המדדים מעט גדולים אך פי הכתוב זה פער קבוע ככל שניתן להעריך כניראה העובר מעט יותר מתקדם מבחינת גילו בהצלחה ד"ר ינון חזן מומחה בגניקולוגיה מילדות ואולטרסאונד סקירת מערכות, שקיפות עורפית, תלת מימד, מי שפיר אתר: www.genikolog3.info טלפון לקביעת תורים 0544931738 ניתן להשאיר הודעה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה