ציסטיק היגרומה ובדיקות תקינות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/09/2019 | 17:01 | מאת: LK

שלום ד"ר שאלתי אותך לפני זה על המצב שלי . בשקיפות התגלת ציסטיק היגרומה אצל העובר . עשיתי סיסי שלייה - תקין בדיקת דם לאיתור וירוסים - תקין סקירה מוקדמת תקינה .. והציסטיק היגרומה נעלמה . Afp 2.53 שזה גבוה קצת יש לי בשבוע הבא איקו לב וסקירה מורחבת ובעוד חודש סקירה מכוונת למערכת העצבים . היום הייתי אצל יועץ ויצאתי מאוד מבולבלת, נתן לי עוד אינסוף בעיות שעלולות להיות אצל עוברי ... שני הרופאים שביצעו לי סקירות אמרו שלא למהג בהפסקת הריון . אני היום בשבוע 21 .. לא יודעת מה לעשות , הזמן חולף ואין לי שום סיכוי ... האם ללכת להפסקת הריון ? מה הסיכוי שיהיה בריא ? היו מקרים כמו שלי ויצא בריא !?

שלום, לדעתי אין הרבה מידע מבוסס על הסיכון לבעיה כאשר ההיגרומה נעלמה וכל הבדיקות תקינות. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

15/09/2019 | 11:08 | מאת: LK

מה עם הפיגור שכלי .. או תסמונת נונאן ? יש בדיקה פרטית לזה .. אבל עולה הרבה כסף בזמן שאין לי . יש סימנים מיוחדים לבעיות אלו באולטראסאונד או בשאר הבדיקות ?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה