פספוס בדיקת שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

17/07/2019 | 06:21 | מאת: הריון ראשון

היי:) פיספסתי את התאריך לשקיפות עורפית (שלא באשמתי... טעו לי בחישוב השבוע וקביעת התור).עד כמה זה נורא? מה אפשר לעשות עכשיו? אני עוד יומיים כבר בשבוע 16.... והאם יש דרך אחרת לבדוק מומים בתינוק מראש? (מלבד מי שפיר).... בכל שאר ההדיקות והמדידות ברוך השם הכל יצא תקין.. תודההרבה על העזרה! אני לא נרדמת מהלחץ שאולי כן יש משהו ומשמיים מנעו ממני לדעת!!!

שלום, את יכולה לבצע בדיקת NIPT (בדיקת DNA עוברי בדם אמהי) במקום - הבדיקה רגישה לתסמונת דאון למרות שאינה אבחנתית. לציין - הבדיקה הינה במימון עצמי ולא בסך הבריאות. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה