הערכת משקל אחוזונים שונים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/05/2019 | 10:17 | מאת: יעלוש

שלום, נמצאת היום בשבוע 37 בחודשיים האחרונים ביצעתי מס הערכות משקל מסיבות שונות. בכל פעם העוברית נראת באחוזון שונה: 80, 67, 85, 68, 56, 50, 58 . יש לציין שהמדידות מתבצעות עי אנשים ומכשירים שונים. מעבר לזה, למרות שעדיין בנורמה נראה שקצב הגידול של הבטן ac והראש hc קטן מגיל ההריון . האם תקין ?

שלום, לא ברור לי למה את מבצעת כל כך הרבה בדיקות. טווח הטעות של בדיקה הינו 10% כך שיכולה להיות סטיה או יכול להיות שינוי באחוזון. כדאי לפנות לרופא המטפל עם כל הבדיקות כדי שיוכל להשוות. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה