שק הריון מוארך שבוע 5

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

26/12/2018 | 23:13 | מאת: בת 25

היי , ב16.11 וסת אחרונה 2.12 ביוץ - שכבנו בביוץ בלבד 17.12 - בטא 30 25.12 - אולטרסאונד שק הריון מוארך 15/5 מ"מ ללא תוכן כך כתב הגניקולוג שבוע 5+4 מיום הביוץ שבוע 3+4 הרופא המליץ לפנות למיון לסיום ההריון כי ההריון לא תקין כי השק לא עגול. לסיים? להמתין ? באמת בגלל צורת השק בשבוע כזה ניתן להבין שההריון לא תקין? חייבת לציין שאני מרגישה טוב ואין מחזור/דימום מתסכל. לא יודעת מה לעשות אודה לתשובתך :(

שלום, בשבוע כזה השק לא בהכרח עגול. חשוב לדעת אם יש שק חלמון שאמור להופיע כבר משבוע 5 ומעלה. אם את רוצה להיות בטוחה- עדיף לחכות עוד שבוע. אין מה למהר. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

27/12/2018 | 22:28 | מאת: בת 25

תודה על התשובה ד"ר, נתת בי מעט תקווה .

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה